Aaron Wan-Bissaka

Ifølge Metro har Manchester United bestemt seg for å sette fart på sakene vedrørende en overgang for Aaron Wan-Bassaka og  Sky Sports støtter opp om at samtalene er igang igjen. – Men det må gå fort 48 timer med start mandag morgen. 

TV-kanalen skriver at Manchester Uniteds første bud på den talentfulle høyrebacken lå på 35 mill. pund, med muligheten til å bli så mye som 50 mill. pund med diverse klausuler.

Les: ESPN: Romelu Lukaku velger defensiv strategi

Crystal Palace vil derimot ha alle de femti millionene garantert. – Det er disse klausulene Manchester United nå er villige til å droppe.

Ole Gunnar Solskjær og United har foreløpig ikke lagt inn noe nytt bud på 21-åringen, men The Guardian skriver at representanter fra de to klubbene har møtt hverandre mandag for å prøve å få på plass en overgang.

De skriver at Crystal Palace er svært interessert i å få fjernet Wilfred Zahas videresalgsklausul som en del av en Wan-Bissaka-overgang. – Det vil i være et rent tap for Manchester United. – Etter overgangen til Crystal Palace i 2015 har han blitt en meget ettertraktet spiller.