Jarrad Branthwaite

Denne sesongen har Everton skrapet nedrykksstreken i Premier League og et av få lyspunkt er unge og lovende Jarrad Branthwaite. – 19 åringen har fått sjansen i Premier League fire ganger denne sesongen og gjort tingene svært på på et lag i spillermessig krise.

Det har ført til interesse fra flere hold, også fra Manchester United som for så vidt også er ute å kjøre. Daily Mail skriver at Manchester United er imponert over hva Jarrad Branthwaite viser og vil tilby det som trengs for å «redde» han fra Everton.

Les: Zinedine Zidane er på vei ut av feriemodus

Frank Lampard som har en PPM score på bare 1,15 siden han overtok som manager for Everton i slutten av januar er forventet å få sparken uavhengig av om han klarer å redde plassen i Premier League eller ikke.

Det vil koste langt mer enn 3 millioner euro som Transfermarkt har som verdi pr desember i fjor. Jarrad Branthwaite kom tilbake fra utlån hos Blackburn i fjor sommer og var klar til å vise seg frem, det tok en god stund før det ble aktuelt.

Stikkord for det meste av det Manchester United gjør på overgangsmarkedet nå før ny manager er på plass. Harry Maquire!

Les: Dani Alves er satt på venterommet

Manchester United støvsuger markedet for backer fordi deres kaptein Harry Maguire så til de grader underleverer. – En stor del av grunnen for manglende resultater er at forsvaret har vært alt for tynt.

Branthwaite kom til Everton fra Carlisle i 2020 og har en kontrakt frem til 2025.

I sine fire opptredener i Premier League har Branthwaite også kommet på resultattavla. Scoringen kom mot Chelsea.