Manchester United er i samtaler med Real Madrid-floppen og superhelt hjemme i Colombia, James Rodriguez om en overgang på 35 millioner pund til Old Trafford.

Den offensive midtbanespilleren er på utkikk etter en ny klubb, 28 åringen har vært ute i kulden etter Zinedine Zidane kom tilbake som manager. – Denne sesongen har det bare blitt fire La Liga starter.

Les: Barcelona foreslår gigantisk bytteavtale

The Sun skriver at superagent Jorge Mendes allerede har snakket med Manchester United for å få til en overgang til Old Trafford. – Og det med en substansiell rabatt. Real Madrid er villige til å kutte prisen med over 50% fra de 71 millioner pundene de betalte for Rodriguez tilbake i 2014.

Rodriguez var nær en overgang til Manchester United i 2017 , det ble til og med avtalt personlige betingelser, men da var kom det ikke på tale med noen «rabatt» og avtalen kollapset.

Rodriguez har vunnet to Champions League-titler, to FIFA Club-VM og La Liga i løpet av sin tid i Madrid og hevdet også to Bundesliga-titler på lån i Bayern München.

Kritiske stemmer mener at Rodriguez i en alder 28 år passert middagshøyden og at Ole Gunnar Solskjær heller bør satse på yngre krefter som Jack Grealish, James Maddison eller Jadon Sancho.

Les på Popidol: Mammaen til Neymar er en gammal gris

Rodriguez passer perfekt som playmaker, det er lett å se han kan bli en gullsignering for Manchester United.