Manchester United vet nå alternativet til Jadon Sancho ikke blir billig

(c) Bilde: Schalke 04: Rabbi Matondo

Schalke-vingen, Rabbi Matondo, som er blitt koblet til Manchester United en stund, har en 60 million euro utkjøpsklausul som spesifikt gjelder for engelske klubber.

Vi vet alle at Ole Gunnar Solskjær har vingen Jadon Sancho øverst på sin liste, men skulle det bli for dyrt er den tidligere ungdoms-spilleren på Cardiff og Manchester City et vesentlig billigere alternativ.

Les: Det eneste som ligger på bordet nå er en leieavtale

Schalke 04 kommer til å oppleve store endringer i sommer, trolig inkludert trenerbytte, klubben raser nedover tabellen etter å ha tapt alle kamper etter gjenåpningen av Bundesliga. – De ligger nå på en 10.plass som er et hav unna eget ambisjonsnivå.

Matondo ville bli hentet inn som et «lavrisikokjøp», på samme måte som Daniel James da han i fjor sommer ankom Old Trafford fra Swansea.

Manchester Evening News hevder imidlertid at Matondo har en utkjøpsklausul på 60 millioner euro satt inn i kontrakten som tok ham til Bundesliga fra Manchester City i januar i fjor.

Les: Offisielt: Mauro Icardi er kjøpt fri fra Inter Milan

Denne klausulen gjelder angivelig alle engelske klubber bortsett fra City, som – i henhold til deres egen tilbakekjøpsklausul i avtalen – kan signere Matondo for 46,5 millioner euro.

Avisen legger til at United fortsatt tror de kan signere Matondo for en lavere pris og at det er denne antagelsen som har opprettholdt deres interesse. – En antagelse de denne uken har fått beskjed om ikke stemmer, Rabbi Matondo skal være en del av «gjenoppbyggingen» av Schalke 04, klubben vil ikke selge før de må.