Andreas Pereira

Det var et nervøst hjemmepublikum som tok imot Brighton & Hove Albion på Old Trafford, men Manchester United gikk i angrep fra første minutt og viste med en gang at det bare var å slappe av og kose seg.

Det kom en bølge av angrep, men det var først etter 17 minutter det skulle sitte. Manchester United kommer tre mot tre, men Andreas Pereira ser ut til å skusle bort det hele idet han tar tre-fire overstegsfinter for mye og blir løpt opp. Men ballen ender opp hos Anthony Martial, som spiller tilbake Pereira, som igjen er heldig, via en Brighton-forsvarer og Brighton keeper Ryan er utspilt 1-0.

Les: Juventus vil friste Manchester United med fire spillere for Paul Pogba

Det tok bare to minutter før Manchester United fikk et frispark, det var perfekt utført av utskjelte Fred, Maguire er råsterk og vinner inne i feltet, McTominay dukker opp og får ballen gjennom beina til Ryan – før Pröpper sender ballen videre i eget mål. 2-0

Etter dette jevnet kampen seg ut og det virket som om begge var fornøyde med resultatet, først i andre omgang etter 64 minutter fikk Brighton en corner. Pascal Gross sender avgårde en god ball og feltet kjemper kaptein Dunk seg fri. Stiger til værs og stanger inn reduseringen! 2-1

Nå får vi se Manchester United av «gammelt godt merke» rett i angrep igjen og to minutter senere spiller Fred, som har løftet seg med resten av laget Martial gjennom, men Duffy gjør en god jobb for å forhindre ham i å runde Ryan. Martial beholder imidlertid ballen, legger ut til Rashford, som setter ballen i mål via tverrliggeren. 3-1.

Med seieren klatret Manchester United oppover tabellen, nå ligger de på 7.plass bare 1.poeng bak Arsenal.

Manchester United – Brighton 3-1
Premier League
17′ 1-0 Andreas Pereira
19′ 2-0 Davy Pröpper
64′ 2-1 Lewis Dunk
66′ 3-1 Marcus Rashford