Fjern ketchup´en!. (foto: tottenham, twitter)

Det skaper alltid høy temperatur når Jamie Carragher og Gary Neville spisser sine kommentarer for Sky Sports. Denne gangen er det timingen for Solskjærs oppsigelse som får spesielt Carragher til å bruse med fjøra.

Den tidligere Liverpool-spilleren mener det var idioti av Manchester United å ikke se det som skjedde, og sikre seg Antonio Conte før Tottenham.

Les: Fikk opp farten i kontraktsforhandlingene etter at deres mobile veisperring ønskes i Premier League

-Det var tydelig da United were hammered av Liverpool i oktober at Solskjærs posisjon ikke var bærekraftig, sier Carragher til The Telegraph.

-Sonderinger etter erstattere burde ha blitt gjort da, med landslagspausen som muligheten til reset. Det var flaut at United ikke kunne se det. Tottenham, Aston Villa og Norwich så det. Spurs var smarte som handlet litt tidligere for outstanding Antonio Conte, kommer det fra Garragher.

Pure Italian passion.(foto: tottenham, twitter)

Som legger til at vi ikke aldri får vite om Conte faktisk kunne ha vært fristet til ta United-jobben istedet.

Gary Neville uttalte på søndag at Conte ikke hadde vært en match for United, Garragher er selvfølgelig uenig i dette.

-Hva er det egentlig United ønsker? Er de så naive å tro at det er en Sir Alex Ferguson til der ute, som vil lede klubben i hans bilde de neste 25 årene? Wake up! Fotball har endret seg, de managerne eksisterer ikke lenger, avslutter en andpusten Garragher.

Les: Det hjelper ikke Brann å tisse på NTB fotografer