Lite Cavani trenger å høre for å finne vei til mål.

Det meste er egentlig allerede sagt om Edinson Cavani. Solskjær har hele veien presisert hvilken utrolig positiv påvirkning veteranen har hatt på troppen – selv før 34-åringen var i kampform. United-supporterne digger hele pakken med El Matador, resten forteller Cavani selv på banen.

Det er spesielt de siste månedene når det har spisset seg til i Premier League og Europaligaen at Cavani har stått frem. Bruno Fernandes og gjengen har opparbeidet seg telepatisk kontakt med uruguayaneren, eller rettere sagt: Vet Cavani befinner seg i boksen og klarer å bryte seg fri.

Les: Manchester United byr 800 millioner hvis de slipper å forhandle

Så da gjenstår det gjentagende spørsmålet: Hører Edinson på pappa, som skriker etter å få sønnen over til Boca Juniors på «riktig» kontinent, eller har 34-åringen blitt overbevist av Solskjærs vi gjør alt for å overtale ham om å bli?

(foto: cavani, twitter)

Transferekspert Fabrizio Romano hevdet på mandag at Cavani er overbevist, og har allerede signert kontrakt for spill frem til sommeren 2022.

Les på Engelske klubber: Conor McGregor kan hjelpe Manchester United

Da venter vi på bekreftelsen som skal komme i løpet av de nærmeste dagene. Nei, vi dropper venting: Her skal det feires!

Vi kan knapt vente på fortsettelsen når Cavani bærer den ikoniske nr. 7 på Old Trafford også neste sesong. Rivalene er advart.

OPPDATERT: Bekreftet: Edinson Cavani blir

Les mer om Nr. 7: Reisen til den ikoniske nr. 7-drakta hos Manchester United