Et brusende rødt, hav. (foto: united, twitter)

Det er en god grunn til at West Ham og David Moyes befinner seg blant de fem beste i Premier League. På lørdag skulle Rangnick endelig få teste seg mot en av de på papiret tøffeste motstanderne. Det endte med et vanvittig rødt jubelbrus tre minutter på overtid.

For den tidligere United-manageren David Moyes må det fortsatt være helt spesielt å returnere til Old Trafford, der en seier mot klubben som sendte ham på porten i 2014 henger høyt. West Ham kom i tillegg fra et surt 2-3 tap mot Leeds i forrige rundt og hadde sterkt behov for å reise seg på Old Trafford.

Les: Et fantastisk og overraskende comeback for Mario Balotelli!

Men det ble aldri noen stor angrepskamp av Declan Rice og gjengen. United styrte kampen i første omgang, men hadde heller ikke evnen til å score. 0-0 til pause og ikke en altfor underholdende start på oppgjøret.

Etter pausen hadde Moyes og Rangnick preppet troppene sine til å skape mer, men med totalt 3 skudd fra United på mål, bare ett fra West Ham, tegner bildet av en stillingskrig der frykten for å tape var stor hos begge lagene.

Kampen passerte 90 minutter, 91, 92, så spilte Cavani den tilbakevendte Marcus Rashford fri til den befriende scoringen og seier.

Tre poeng med minst mulige margin, men likefullt en seier. Dette bragte Manchester United opp til en midlertidig 4. plass, seks fattige poeng bak Chelsea på 3. plass (har en færre kamper spilt enn Chelsea), men med Tottenham og Arsenal jagende etter fortsatt med kamper til gode.

Les: Tre poeng som får Gerrard til å slippe løs urgliset

(foto: united, twitter)

For United-supporterne og David de Gea kom denne seieren som tegnet på at Manchester United endelig har kursen mot et solid sesongresultat.