Kom til varmen, Edinson.

Marcos Rojo har pakket sine kofferter og forlatt et luksushotell i Den dominikanske republikk etter enda et mystisk dødsfall

Manchester Uniteds argentinske forsvarsstjerne Marcos Rojo har pakket sine ting og, med familien, forlot han raskt Hard Rock Hotel & Casino i Punta Cana på østkysten av Den dominikanske republikk. (Her kan du bestille opphold)

Mandag viste det seg at en 49 år gammel amerikaner døde etter å ha tatt en whisky fra minibaren på rommet sitt på på samme hotel som en landsmann tidligere har dødd.

Les: Everton og Arsenal ute etter samme La Liga forsterkning

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Cómo me enseñó mi viejo ?

Et innlegg delt av Marcos Rojo ⚽️ (@marcosrojo)

Dermed har antall amerikanere død på hoteller i den karibiske øystaten i løpet av det siste året steget til seks, og FBI har nå startet undersøkelser av minst fire saker.

Rojo hadde vært på en to-dagers fisketur, og visste derfor ikke noe om det, men forlot umiddelbart hotellet da han ble kjent med døden.

Ifølge New York Post, sa en kilde Rojo bare forsiktig og ville ikke ta noen sjanser.

Les på Popidol: «Noldus» fra Harry Potter universet fanget på overvåkingskamera

Tidligere syntes han og hans familie å nyte livet på hotellet:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

❤️

Et innlegg delt av Marcos Rojo ⚽️ (@marcosrojo)

Ifølge avisen har nesten 70 amerikanske turister siden mars rapportert mystiske sykdommer etter oppholdet på landhoteller og totalt seks dødsfall i løpet av det siste året – typisk av lungeødem og uventet hjertestans.