Isak.

Den svenske superstjernen Alexander Isak har vært linket til Arsenal en stund nå, men Gunners må kjempe mot konkurransen om signaturen hans fra Manchester United i løpet av sommerens overgangsvindu.

Ifølge Daily Mail er Isak et av navnene på Uniteds ønskeliste, etter å ha imponert i Real Sociedad de siste sesongene.

LES: Barcelona president Joan Laporta godkjenner et bud på over 600 millioner

Selv om han kun har funnet nettet åtte ganger denne kampanjen, har den svenske landslagsspilleren et stort potensial, og med United i markedet for en ny spiss kan de fort vinne kampen mot Arsenal om signaturen hans.

Arsenal har vært motvillige til å utløse hans rapporterte klausul på 75 millioner pund så langt, og har derfor ikke gjort noe fremstøt i overgangsvinduet i januar. Men The Gunners vil imidlertid være desperate etter å styrke spissrollen til sommeren, spesielt etter Pierre-Emerick Aubameyangs avgang i slutten av forrige måned. Og da må de nok regne med å betale litt overpris for å lande spillere de ønsker seg.

LES: Klopp overbevist om at James Milner tar den eneste rette beslutningen

Svensken allerede snakket ut om fremtiden sin og har insistert på at han trives i Spania har forpliktet seg til klubben foreløpig.

Han sa til Mundo Deportivo: «Jeg snakker ikke om andre klubber. Jeg er en ekte spiller, jeg jobber her og dette er klubben min.