Stille før stormen. (foto: Manchester United)

Det er ikke mye krutt igjen, om det noengang var det. – En rekke Manchester United-spillere mener at manager Erik ten Hag har resignert og regner med å miste jobben.

Det har vært en dårlig sesong, totalt har Manchester United tapt 17.kamper (12 av de i Premier League) De havnet på bunnen av sin Champions League-gruppe, mens de for øyeblikket er sjette på Premier League-tabellen, 11 poeng bak fjerdeplasserte Tottenham Hotspur.

Les: Sporting Lisboa-manager Ruben Amorim avviser på det sterkeste at han er enig med Liverpool

Det fører til spekulasjoner rundt fremtiden til Erik ten Hag. – Og har han gitt opp, så lover ikke det godt for avslutningen. Manchester United har kun vunnet én av sine seks siste Premier League-kamper, og spillerne er redd de vil gå inn i lørdagens oppgjør mot Bournemouth ledet av en slagen mann.


I forrige uke insisterte Ten Hag på at han ikke er i tvil om fremtiden sin på Old Trafford, med nederlenderen overbevist om at han vil lede laget inn i kampanjen 2024-25. – Flere britiske medier melder at stemingen i leiren til den nederlanske manageren er svært dårlig.

Mange har «merket en endring i oppførselen hans» og at Erik ten Hag er mer mutt og dyster enn vanlig.

En topp-fire/topp-fem plassering på dette stadiet vil være vanskelig. Det er en mulighet for sølvtøy denne sesongen, Coventry City er motstandere i semifinalen i FA-cupen neste helg.

Les på F7: Joker 2-traileren har en massiv musikalsk overraskelse