Jose Mourinho.

Jose Mourinho har tatt et steg ned eller til side, litt vanskelig å si. Som Fenerbahce-trener er portugiseren uansett inne i en ny liga, men ambisjonene skal være de samme. Som en av de første signeringene skulle Mourinho ha på plass en av Manchester United største angrepstalenter, men ikke alle er like imponert over å rykke ut av de fem største ligaene for å spille på tyrkiske gressmatter for The Special One.

Mason Greenwood er ute av den sportslige gjørmen etter et svært suksessrikt leieopphold hos Getafe i La Liga. Nå står også Atletico Madrid og Barcelona klare for å sørge for Greenwoods permanente exit fra Manchester United. Ifølge The Sun har Fenerbahce fått oppdraget av Mourinho om å hente 22-åringen til Süper Lig.

LES: Graham Potter og Ole Gunnar Solskjær aktuell for samme Premier League klubb

Høres i overkant optimistisk ut, men når klubben har klart å overtale selveste Mourinho til trenerjobb utenfor de største ligaene, er selvtilliten høy. Tidligere har stjernespillere kommet lydig for å spille under The Special One, men ifølge den engelske blekka er Greenwood lite interessert i å gjenforenes med Mourinho.

Det var Mourinho som ga den 16 år unge Greenwood plass i Manchester Uniteds pre-season tour til USA i 2018, Mourinho skal ifølge Goal ha oppdaget Greenwood allerede som 15-åring da Nicky Butt var leder for klubbens akademi-lag.

F7: Legenden Thiago Silva skapte a-ha tilstander i Brasil!

Likevel, The Sun hevder Greenwoods manglende entusiasme for å gjenforenes med Mourinho gjør jobben til Fenerbahce nesten umulig.