Jadon Sancho og Erling Braut Haaland (foto: Dortmund)

Prisen som Borussia Dortmund forlanger fra Manchester United for Jadon Sancho ble mer enn sjefene på Old Trafford klarer å bite over, dermed har arbeidet for å finnet et alternativ skutt fart.

Manchester United er nær en avtale for Juventus midtbanespiller Federico Bernardeschi. Best av alt, prisen er «bare» 30 millioner pund.

Les: Roger Federer ute resten av 2020

Den 26 år gamle Italia landslagsspilleren kan operere på begge vingene eller spille gjennom midten som nr. 10. Rapporter i Italia hevder «Old Lady» kunne selge ham for så lite som 30 millioner pund.

Ifølge Tuttosport er Manchester United klare til å skrive en avtale dersom de synes det blir for drøyt å signere Jadon Sancho. – Det er hevet over enhver tvil at Jadon Sancho står øverst på ønskelisten, men prisen Borussia Dortmund forlenger er for drøy. Så langt nekter de å fire på kravet om 130 millioner euro.

Bernardeschi kan vise seg å bli en solid Plan B. Vingen er ikke favoritt hos Juventus manager Maurizio Sarri og har bare spilt 24 kamper denne sesongen, og stor sett startet på benken.

Bernardeschi gikk i gradene hos Fiorentina og var i en alder at bare 22 år en del av Antonio Conte sin Italia-tropp som nådde kvartfinalen i EM 2016. – I sin tid hos Juventus har det bare blitt ni mål på 94 kamper, noe som ikke er godt nok, til tross for at flere av kampene har vært innhopp.

Les: Hva er nytt i kasinoverden på nett 2020?