Anthony Martial

Anthony Martial har bare en sesong klart å score 20.mål, inneværende sesong har franskmannen i en sesong med mye småskader bare scoret seks mål. – 27 åringen som tidligere har spilt for Lyon og AS Monaco har kontrakt frem til sommeren 2024, en kontrakt som det ikke virker som om Manchester United ønsker å forlenge.

Manchester Evening News melder at Martial er blant spillerne United har listet opp for å selge på slutten av sesongen, og samtidig få inn juggernaut av en spiss. – Det vil koste minst en milliard og ta opp en solid bit av et lønnsbudsjett.

Kaptein Harry Maguire og Alex Telles er også blant spillerne som vil bli gjort tilgjengelig for kjøp.

Les: Prøver desperat til å få Flick til å dumpe Tyskland

Manchester United bestemte seg for å klassifisere Martial som til salgs allerede før hans siste skade tilbakeslag forrige uke. Martial kom tilbake fra to og en halv ukes fravær for å score som innbytter i Ligacupsemifinalen over Nottingham Forest onsdag første februar, men han trakk seg fra troppen i kampen mot Crystal Palace tre dager senere.

Martial har gått glipp av 20 av Uniteds 34 kamper denne sesongen, og han har vært fraværende i totalt 16 uker med fem separate skadeperioder.

Manchester United manager Erik ten Hag har understreket at en ny topp målscorer de går ikke etter småfisk, de to øverst på listen er Harry Kane som leverer jevnt og trutt mål for Tottenham og Victor Osimhen som gjør komet karriere Napoli.

Ten Hag er også en beundrer av Benficas Goncalo Ramos og Mohammed Kudus, som jobbet med Ten Hag i Ajax.

LES: The Times: 5 står klare med bud på minst 5 milliarder pund

Martial scoret magre åtte mål for United i sesongene 2020-21 og 2021-22. Han ble lånt ut til Sevilla i januar 2022, men Martial scoret bare ett mål i La Liga. – Manchester United betalte 59 millioner pund på sommervinduets siste dag i 2015. Sjefene på Old Trafford skal være villig til å selge for omtrent halvparten.