«Manchester United prøver fortsatt å reise seg – gi Mourinho tid»

Vismannen Mourinho. (foto: united, twitter)

Sir Alex Ferguson trente Manchester United i perioden 1986 – 2013. Etter en sånn æra, tar det tid å finne seg selv når en av tidenes beste trenere gir seg.

Og det er nettopp dette United har jobbet med siden 2013. David Moyes, Ryan Giggs (midlertidig) Louis van Gaal og nå Jose Mourinho. Fire managere på frem år vitner om alt annet enn arbeidsro, etter 27 år med én manager på Old Trafford.

Les: Reddet finaleplass i siste sekund!

Selv om United nå for første gang siden 1977/78 står med negativ måldifferanse (-1) etter 12 kamper, er dette grunnen til at Jose Mourinho nå må bli gitt tillit og få arbeidsro. Skal vi tro en tidligere Real Madrid -og Milan-stjerne.

Gi meg tid! (foto: united, twitter)

-Etter Ferguson har alt bare vært vanskelig. Dette er nå fortsatt en overgangsfase for klubben. Ikke bare en overgang fra Ferguson, men også spillerne han hadde i klubben. Da de siste restene av stammen til United med Scholes, Giggs og Rooney forsvant, var det som en del av klubbens hjerte forsvant. For å erstatte dette må man ha tålmodighet, sier Clarence Seedorf ifølge Sky Sports.

Vet litt om fotball. (foto: seedorf, twitter)

Kloke ord fra nederlenderen, som har fått med seg fire Champions League-titler i karrieren.

Er det noen som hører dette på Old Trafford?

Les: Bild: Liverpool jakter toppscorer i Bundesliga