(foto: united, twitter)

Martin Ødegaard scoret to minutter etter Ronaldo i en forrykende og underholdende fotballkamp, men for Arsenal holdt det ikke. Manchester United viste igjen at de kan avgjøre de tetteste kampene.

For United-supporterne ble torsdagens hjemmekamp en vanvittig god utblåsing. Etter at de røde hadde vunnet mot Newcastle på Old Trafford 11. september, har fotballfestningen i Manchester vært arena for Uniteds tap mot Villa, uavgjort mot Everton, slakt mot Liverpool og ydmykelse mot City.

Les: På en gnistrende god kveld i desember tok Michael Carrick avgjørelsen

Med Solskjær-assistent Michael Carrick var det igjen tid for en sterk seier mot balløyas for tiden 5. beste klubb. 0-1 etter scoring av Emile Smith Rowe ble snudd til det som endte med 3-2, etter scoring av Bruno Fernandes og to av Ronaldo.

(foto: united, twitter)

Stemingen var helt elektrisk på Old Trafford, og det var aldri tvil om hva denne seieren betød for spillere og supporteren.

Hvem skal egentlig ha æren for de sterke siste kampene til United? Carrick, Rangnick uten arbeidstillatelse, eller er dette en utvikling som spores tilbake til grunnarbeidet Solskjær har lagt ned hver eneste uke?

Vi bare spør. Seieren var uansett utrolig deilig for supporterne.