Manchester United på shopping i Norge

Her har de tenkt at Isak Hansen-Aarøen skal trene litt innimellom for så å melde overgang når han blir 16
Top Article ad

I dag kom representanter fra Manchester United til Tromsø for å sikre seg en avtale med stortalentet Isak Hansen-Aarøen. Det er ikke mulig for en utenlandsk klubb å hente spillere før de er 16 år gamle, men de har mulighet til å skrive en såkalt forhåndsavtale.  – De er ikke alene, i fjor var Liverpool på besøk i samme ærend, noe som førte til treningsopphold.

Les: Liverpool-spilleren: «Denne ligaen er latterlig!»

Slike avtaler har blitt mer og mer vanlige og har den fordelen at små klubber kan få mer penger til utvikling av spilleren. Tromsø sin sportssjef Svein-Morten Johansen bekrefter overfor iTromsø at klubben, representert av akademisjef David Harrison, akkurat har hatt Premier League-giganten på besøk for å diskutere 14 år gamle Isak Hansen-Aarøens fotballfremtid.

«Vi har ikke kommet til noen avklaringer, men vi har hatt en veldig positiv dialog», sier Johansen til avisen .

Les: Ivan Perisic var 32 millioner kroner unna Old Trafford

Hansen-Aarøen er et relativt ubeskrevet blad for alle som ikke følger fotballen i Tromsø tett.

14-åringen har imidlertid allerede rukket å legge treningsopphold i både Liverpool, Everton og Manchester United bak seg.

Og nå ønsker sistnevnte klubb å gjøre stortalentet til en del av sitt velkjente akademi.

– Vi er veldig åpne her. Det er snakk om store klubber, og vi synes det er interessant å ha dialog. Det er spesielt for en klubb som TIL og en by som Tromsø at vi i løpet av et halvår har hatt møter med Liverpool og United om en spiller som er vokst opp her nede i nabolaget, sier Johansen til iTromsø.