Ferran Torres

Manchester United kan gå for Ferran Torres hvis en overgang for Jadon Sancho ikke faller på plass, det blir ironisk nok i konkurranse med Borussia Dortmund også har øynene for vingen hvis Sancho skulle forlate klubben.

Ole Gunnar Solskjær har fått godt med penger å shoppe for, en god del av det vil renne ut på Dortmund-spissen hvis et salg går i orden. Engelskmannen med det meksikansk klingende navnet forventes å forlate Tyskland når overgangsvinduet åpnes, han ønsker seg nemlig hjem til fotball-øya.

Ferran Torres var i begynnelsen kun et alternativ dersom Jadon Sancho avtalen ikke skulle gå igjennom, ifølge Athletic tenker nå Manchester United uavhengig av Sancho å møte Torres sin utkjøpsklausul på 100 millioner euro.

Valenciavingen har imponert de siste to sesongene. Kontrakten hans slutter i 2021 og spanjolen, som sannsynligvis blir kalt opp til landslaget forventes ikke å fornye avtalen.

Flere klubber tenkte før Manchester United kom på banen med sin fete lommebok at de kunne hente Torres for mindre enn utkjøpsklausulen på grunn av kort tid igjen av kontrakten, uansett klausul vil han være billigere en Sancho.

Juventus skal også ønske seg La Liga-stjernen, men de vil ha problemer med å tilby spilletid med stor sikkerhet.