Manchester United og Liverpool har et godt øye til samme midtbanespiller

Tre i én.

Den portugisiske spilleren med det fulle navnet Bruno Miguel Borges Fernandes får virkelig gjort jobben fra midtbaneposisjon for Sporting CP, hvor han i tillegg til å være en ypperlig ballfordeler også bøtter inn mål.

Manchester United har vært på ballen en stund og holdt Fernandes under oppsikt. – Nå skriver den portugisiske avisen A Bola at de har tatt kontakt med Sporting CP for å starte samtaler om en overgang til sommeren.  – Fernandes har hatt en utrolig utvikling siden han kom fra den italienske klubben Sampdoria sommeren 2017.

Les: Nora Mørk har signert for storklubb

Manchester United og Liverpool kan havne i en overgangskamp om samme spiller i sommer. – I vintervinduet var også Everton på ballen med et ønske om overgang.

Det er mange gode grunner for Manchester United for å hente Bruno Fernandes (24).

Les: Enda en manager fikk sparken før Maurizio Sarri

For en uke siden kunne vi lese i diverse engelske aviser at Liverpool og Jürgen Klopp har hypp på å hente han til Anfield.  – Det som har imponert er de 22 målene som han har satt denne sesongen, og det som midtbanespiller.

Fernandes har ønsket seg bort fra Sporting lenge nå, etter en serie med meget spesielle hendelser for nesten to år siden. Klubben krøp til korset og gjennomførte store bytter i ledelse og i sine rutiner. – Etter å ha prøvd å «bryte» kontrakten bestemte Bruni Fernandes seg for å istedet gi alt og komme seg opp og ut på grunn av godt spill.

Les: Toppklubben blør spillere etter hodeløs oppførsel fra supportere og president