Maestro. (foto: real, twitter)

Få trenere har respekten som Carlo Ancelotti. Den italienske reven er to ganger kåret til verdens beste trener, 4 Champions League-titler med to klubber, serietittel i Serie A, Bundesliga, Premier League, Ligue 1, La Liga, cupvinner med klubber i alle de fem største ligaene. Vi glemmer heller ikke den totalt undervurderte bragden med skakkjørte Everton i 2020/21, 8 fattige poeng bak en Champions League-billett. Sesongen etter Ancelotti endte Everton to poeng unna nedrykk. Ikke rart hvis Sir Jim Ratcliffe vil ha Ancelotti om bord i United-skuta.

Journalist Arancho Rodriguez hos radiostasjonen Cope, hevder Real Madrids suksessmanager Carlo Ancelott har et tilbud fra Ratcliffe og Manchester United på bordet. Den italienske reven står beleilig uten kontrakt hos Real Madrid til sommeren, det brasilianske fotballforbundet har håp, men ingen garantier for at Ancelotti tar landslagsjobben.

LES: Forhører seg om Raphael Varane, Takehiro Tomiyasu og Ronald Araujo

Erik ten Hag har i perioder vist han har mye å fare med, men etter den vaklende starten denne sesongen etter nederlenderens andre sesongoppkjøring, må spørsmålet stilles om dette er manageren Sir Jim Ratcliffe ser for seg skal lede Manchester United neste sesong når de store endringene i klubben har kommet på plass.

RADIOSPORTEN: Har bestemt seg for å strippe Cristiano Ronaldo for rekorder

Carlo Ancelotti har vist i alle ligaer han har det som skal til for å vinne titlene. Erik ten Hags suksess i Eredivisie, nederlandsk cup, semifinale i Champions League og en engelsk ligacuptittel forteller om et potensiale, men Sir Jim har ikke tid til å satse alt på en managers potensiale.

Kjør debatt!