Victor Osimhen

Napoli jager AC Milan som ligger på førsteplass i Serie A, etter gårsdagens målløse kamp mellom AC Milan og Bologna og søndagens 3 – 1 seier for Napoli over Atalanta er det bare 1.poeng som skiller.

Napoli manager Luciano Spalletti har slettes ikke lyst til å gi slipp på sin nigerianske spiss Victor Osimhen, men det spørs om presset fra eierne til a banke over en milliard kroner fører til at det salg gjennomføres i sommer.

Corriere dello Sport skrev at Newcastle i januar tilbød rundt 900 millioner kroner for 23 åringen, men det var tydeligvis ikke nok for Napoli.

Arsenal manager Mikel Arteta mener Victor Osimhen har kapasitet til å endre landskapet i Premier League.

Superdatamaskin: Slik ender årets Premier League

Det er fortsatt stor interesse, og spesielt Manchester United og Arsenal bør jage Victor Osimhem og prøve å hente ham i sommer.

Ifølge Corriere dello Sport skal imidlertid ikke Napoli selge for mindre enn 120 millioner euro, som tilsvarer nesten 900 millioner kroner, så de engelske klubbene må finne den virkelig store lommeboken dersom Osimhen går til Premier League denne gangen.

23 år gamle Osimhen har kontrakt ut 2025 i Napoli, som nigerianeren så langt har spilt 55 kamper for med 25 mål som resultat.

Velkomstilbud: 20 i odds for at Manchester City eller Liverpool skal vinne kampen på søndag