Malcolm Ebiowei

Neste Premier League-sesong er to måneder unna, for mange ferietid, men for Manchester United blir det hektisk med ekstra «pre season» kamper for å kjøre inn spillere og ny manager og stor utskifting av spilleren.

Sjefene på Old Trafford legger milliarder på bordet denne sommeren for å slippe ydmykelsen fra sist sesong. En rekke spillere er aktuelle og en av de er unggutten Malcolm Ebiowei fra Derby County. – Høyrevingen har utløp av sin kontrakt om noen dager og det er nøyaktig null 5 sjanse for at den forlenges. På grunn av poengtrekk overlevde ikke Derby i Championship, dessuten er klubben som i hvert fall nå ledes av Wayne Rooney under administrasjon.

United en av to Premier League-klubber som leder kampen om å signere 18-åringen.

LES: Tre Manchester United-spillere er skikkelig i faresonen

Ebiowei, en allsidig angriper, spilte 16 kamper for Derbys førstelag i Championship forrige sesong, og scoret én gang og assisterte ved to anledninger. – Han var produktiv i Premier League under 18 år, og kom på mållisten syv ganger på like mange kamper, i tillegg til at han tok en assist.

Både Manchester United og Crystal Palace er begge på ballen, hvor sistnevnte lover spilletid raskere enn det Manchester United kan.

Ligue 1-laget AS Monaco var en annen klubb som var seriøst interessert i å signere Ebiowei, men de er tilsynelatende ute av løpet. Engelskmannen ser ut til å ønske en overgang til Premier League.

Skulle United få denne avtalen over streken, er det uklart om Ebiowei vil gå inn i Uniteds førstelagslag, selv om det virker mer sannsynlig at han vil starte sesongen i ungdomslaget.

LES: Sender Mauricio Pochettino på dør med proppfull lommebok

Dette gjorde både Facundo Pellistri og Amad da de ble med i klubben.