Vi hadde helt glemt nederlenderen kunne smile. (foto: united, twitter)

Helt tilbake til gode gamledager da Ole Gunnar Solskjær hadde minst en hånd på rattet på Old trafford var den franske spissen Anthony Martial et problem. Han tasset rundt i noen kamper etterhverandre og når tolmodigheten begynte å ta slutt vartet han opp med et spektakulært mål.

Det gjorde det svært vanskelig å bestemme seg for fremtiden hans. Ole Gunnar Solskjær fikk lide for Martial sine dårlige perioder, det samme har nåværende manager Erik ten Hag gjort.

Les: Overbevist Arteta signerer «Arsenals Haaland» i januar

Det var konsensus på Old Trafford at et salg av Anthony Martial skulle gjennomføres i januar for å slippe å benytte seg i opsjonen om et nytt år i avtalen som går ut til sommeren.

Football Insider at han kan få fornyet kontrakten, selv om klubben ønsker å kvitte seg med ham.

Siden hevder at United kan aktivere et opsjonsår skrevet inn i Martials kontrakt som forlenger det med ett år. Årsaken må være at de på denne måten beskytter franskmannens markedsverdi og kan selge ham for en dyrere pris i januar eller neste sommer.

ENGELSKE KLUBBER: Arsenal kan sette en tjukk strek over navnet til Dusan Vlahovic

Rapporten deler imidlertid ikke hvordan franskmannen ser på en forlengelse. – Men skal vi ta lærdom av historien tror vi Martial, som har vært i Manchester United siden 2015 biter seg fast.

Martial har blitt kreditert med 90 mål og 55 assists på 314 opptredener i en United-trøye.