Manchester United må bli en «sulten kunstner» for å vinne trofeer

Det eneste sikre er at United skal begynne neste sesong med noen signeringer som skaper momentum. (foto: united, twitter)

Nå vitner ikke Manchester City eller Liverpool om klubber som må slite for føden for å levere fotballkunst på høyeste nivå, men skal vi tro Ander Herrera, har United et problem som står i veien for suksess.

Det handler om å ikke la seg forstyrre fra det som skaper resultatene over tid.

– Jeg var svært fornøyd i Manchester, men det var stunder i klubben der jeg følte at fotball ikke ble sett på som det viktigste, sier Herrera ifølge So Foot.

Les: Emery: «Vi trenger en spiller som Granit Xhaka»

Business first, altså.

Når den tidligere United-spilleren i tillegg trekker frem rikmannsklubben PSG som eksempel på noen som har skjønt det grunnleggende, forstår vi at United kan ha en utfordring.

– Jeg vil ikke sammenligne. Alt jeg vet er at her hos PSG føler jeg at jeg puster fotball på alle kanter, og det liker jeg, avslutter Herrera.

Les på Popidol: Innfører restriksjoner på dataspill for personer under 18 år.

Vi tipper Sir Alex var den sterke fotballfagmannen som sikret at «gutta med handelsskole» ikke fikk styre klubben på bekostning av det det hele dreier seg om.

Dette betyr at Solskjær må bli den sterke fotballfagmannen som daglig tar kampen på treningsfeltet, kamparenaen og med «gutta i dress».

Les: Klopp må ut å svare på ryktene: «Absolutt ingen sjanse!»

United kommer aldri tilbake til å bli den «sultne kunstner», men å finne tilbake til det som skapte suksessen i første omgang kan være en idé. Eller som Herrera sier det: Et sted jeg puster fotball på alle kanter».