Ryan Giggs (bildet i midten)

Ryan Giggs ble frikjent for anklager om vold i hjemmet i fjor. – Anklager som gjorde han måtte trekke seg fra jobben som landslagssjef for Wales.

Manchester United-legenden har allerede vært i sin første jobb tilbake i fotball en stund etter han ble frikjent. – en jobb som har vært «hemmelig» for alle som ikke følger Salford City. (Og det er de fleste)

Les: Kontaktet legende før de sparket Maurizio Sarri

Ryan Giggs har vunnet Champions League to ganger med Manchester United og vunnet Premier League hele 13.ganger.

Tilbake i 2022 trakk Giggs seg som landslagssjef for Wales i påvente rettssak etter å ha blitt siktet for å ha overfalt sin eks-kjæreste, Kate Greville. I juli 2023 ble den tidligere United og Wales-vingen frikjent for anklagene etter at hans tidligere partner nektet å avgi bevis.

Daily Mail melder at Giggs jobber som fotballdirektør i League Two-laget Salford, en klubb han eier sammen med sine tidligere United-lagkamerater.

Det har blitt rapportert at han har hatt rollen siden oktober i fjor da Nicky Butt erstattet Gary Neville som klubbens administrerende direktør. Giggs ble da fotballdirektør.

For øyeblikket ligger Salford på 20. plass på League Two-tabellen etter en tøff start på sesongen.

Butt sa nylig: «Vi støtter Salford City med like mye engasjement og selvtillit som noen gang. Vi har oppnådd veldig spesielle ting her, men det er store muligheter foran oss, og vi vil sørge for at vi har den rette blandingen av investeringer og strategiske partnere for å dra nytte av disse mulighetene.

«Vi hadde en original 10-årsplan, og med et sterkt grunnlag nå på plass, var det alltid intensjonen å utforske alternativer for neste fase. Det inkluderer potensielt å hente inn nye partnere for å hjelpe oss med å vokse klubben og best tjene fansen og samfunnet.»

Før Giggs ble utnevnt til Wales-manager, fikk Giggs sjansen til å styre United på midlertidig basis.

Les: Benfica har tatt avgjørelsen om norsk supertalent

Waliseren vant to og fikk én uavgjort og et tap i løpet av sin korte tid på Old Trafford.

Giggs snakket om sin tid som Red Devils-sjef, og sa: «Det var den jeg tapte som gjorde at jeg ville klare å styre.

«Jeg vil ikke si at jeg likte det, men jeg tenkte: ‘Hvis du ikke presterer, er du ute av laget’. Det var da jeg visste at jeg definitivt ville bli manager.»