Tja, hva skjer egentlig? (foto: PSG)

Den franske superstjernen Kylian Mbappe ser ut til å bli Real Madrid sitt problem fremover. – Men skal vi tro den spanske avisen OK Diario var Manchester United svært ivrige etter å overt stafettpinnen fra Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappé har i mange år gjort stort sett det han ville hos PSG. Etter at han før sesongen truet med å forlate klubben for Real Madrid, forhandlet franskmannen seg til en tilnærmet lik sportsdirektør-rolle i tillegg til å innkassere noen milliarder for å bære PSG-drakta. Nå går det igjen mot exit til San Bernabeu, denne gangen er det trener Luis Enrique som tar kommandoen.

Les: David De Gea får endelig muligheten han har ventet på

Under Tuchel, Pochettino og Galtier har klubbens mestproduserende stjerne selv valgt når han skal spille, eller ikke, Luis Enrique følger ikke tradisjonen.

-Vi skal venne oss til å spille uten Kylian. Det kommer til å skje på et tidspunkt, begynner PSG-treneren ifølge BBC.

-Han skal spille, eller ikke spille når jeg bestemmer meg for det. Som alle trenere gjør med deres spillere. Jeg vil ha maks konkurranse til neste sesong. Jeg vil at alle som starter skal tenke at det er en mulighet (til å bevise). Det er det jeg leter etter her og neste sesong.

Kylian Mbappe drar inn omtrent to milliarder denne sesongen. – Til tross for at han kan forlenge et år til og tjene to milliarder til har han valgt å signere for Real Madrid. I den spanske hovedstaden vil han tjene mindre og må ta til takke med bare 100 millioner euro i signeringsbonus.

Mindre enn det som lå på bordet fra Manchester United.

90min og OK Diario skriver at Kylian Mbappe skal ha avslått et kontraktstilbud fra Manchester United verdt 500 millioner euro over fem sesonger, pluss ytterligere 200 millioner euro i signeringsbonus. – Totalt med dagens kurs litt over 8 milliarder kroner.

Les på F7: Georgina Rodriguez balanserte elegant ned til gressmatta da Ronaldo dro i gang med islandsk seiersfeiring