Ole Gunnar Solskjaer viser Avram Glazer og Joel Glazer han har fem fingre .

Manchester United har lagt et bud på Manchester City-ikonet Sergio Aguero etter at kontrakten hans utløper i Etihad i sommer. – Det å bytte over til den røde delen av Manchester etter 10, troféfylte år i den blå halvdelen av byen vil med rekke kunne beskrives som et sjokk. Manchester.

Manchester City manager Pep Guardiola må finne en erstatter som må fylle noen enorme sko, gitt hans utrolige scoringsrekord og evne til å lede andre spillere til kamp. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær vil med en slik forsterkning lede et lag som vil være i stand til å hente pokaler igjen.

Les: Ser mørkt ut for Coutinho

De aller fleste regnet med at Barcelona ville være neste stoppested for Sergio Aguero, men de skal være i ferd med å fomle bort muligheten for en gratis overgang i det som har utviklet seg til et rotterace. – Manager Ronald Koeman skal ha gjort Memphis Depay – også tilgjengelig gratis – til sitt førstevalg. Den nye presidenten Joao Laporte ønsker å legge alle eggene sine i Erling Haaland-kurven.

Foot Mercato skriver at Paris Saint-Germain, Inter Milan og Chelsea er på ballen og skal ha kontaktet Aguero sine folk og kommet med løfter om lønninger som svir. Barcelona har fortsatt det nære vennskapet til Lionel Messi å spille på, men for at det skal virke trenger de først å få på plass en forlengelse. -Sergio Aguero vil nødig oppleve å velge Barcelona for en lavere lønn og så oppleve at Messi forsvinner.

Les på Engelske Klubber: Ole Gunnar Solskjær fikk et fett bud fra Manchester United