Mer enn ung og lovende. (foto: everton, twitter)

Det er mer sannsynlig at Cristiano Ronaldo forlater Manchester United denne sommeren for hver dag som går. Til tross for at han startet sin andre periode på Old Trafford med et smell etter å ha scoret en i hjemkomsten mot Newcastle United, har de siste ukene sett Ronaldos form på et bunnivå i karrieren.

SISTE: Rashford usikker på fremtiden i United

Etter å ha scoret bare én gang i sine åtte siste Premier League-uttak, har Ronaldos tørke foran mål lagt presset på midlertidig manager Ralf Rangnick.

Den tidligere Real Madrid-legenden har imidlertid ikke fått hjelp av United-lagkameratene, som alle har prestert under pari den siste tiden. Britiske medier skriver at selv om beslutningen om å slutte i klubben til slutt vil bli overlatt til Ronaldo, vil klubben ikke forsøke å overbevise 37-åringen om å bli.

United er i gang med å planlegge den forventede avgangen til CR7, Matt Judge, leder for spillerkjøp på Old Trafford, har nylig hatt møter med representanter for Evertons Richarlison.

LES: Kan Lampard redde Everton

Et møte ble holdt mellom representanter for Richarlisons byrå Velasco og United-ledelsen tidligere i år hvor en potensiell overgang til nabobyen ble diskutert.

Det ble lagt frem en betydelig lønnsøkning for brasilianeren, samt en antatt overgangssum på mellom £60m og £70m.

Richarlison, som fortsatt bare er 24, kom til Toffees i 2018 etter en overgang på £35 millioner fra Watford.

Siden hans ankomst til Goodison Park har søramerikaneren spilt i 138 kamper i alle konkurranser, og har direkte bidratt til 59 mål underveis.