Bærer blått, så rødt. (foto: cavani, twitter)

Øynene til Edinson Cavani gløder når han trer på seg en fotballdrakt, spesielt den urugayanske. På tirsdag var det duket for kamp mot rivalen Brasil. Vi forventet at Cavani skulle gjøre som Donny van de Beek og sende en hilsen til Solskjær og United-supporterne, istedet ble det rødt og sorti.

For Cavani er det ikke mye som smerter mer enn et nederlag mot Brasil, og det var lite tvil om engasjementet til 33-åringen i denne landskampen. Etter at Arthur Melo og Richarlison sendte samba-gjengen til pause med 2-0 ledelse, kom Cavani ut på banen etter hvilen og skulle ta igjen det tapte.

Les: Villig til å gi Dortmund 100% fortjeneste

Brasil slapp aldri Cavani til med et skudd på mål, og i det 71. minutt kokte det over for United-spilleren. Grisetakler´n Richarlison fikk smakt på sin egen medisin, og fikk seg en direkte-rødt-takling av Cavani.

Med ti mann de siste tjue var det enkel match for Brasil å beholde ledelsen helt ut. Dette var Cavanis andre kamp på landslaget fra start, der han skulle følge opp med scoringen han hadde mot Ecuador.

Les på Engelske klubber: Manchester Evening News har fisket ut salgslisten

Det gikk ikke som planlagt, men at 33-åringen er all-in når han sendes ut på banen, det trenger ikke United-supporterne å tvile på.

Som skapt for engelsk fotball.

Les: Tre Premier League-klubber har ringt Barcelona