Har fått seg nye kompiser. (foto: united, twitter)

Det er ikke mange dagene sidn vi fikk høre at Anthony Martial ikke kommer til å få forlenge sin kontrakt som går ut til sommeren. – Daily Mail skriver at en rekke spillere følger franskmannen ut portene på Old Trafford.

Raphaël Varane, Brandon Williams, Jonny Evans og Tom Heaton har også utløpende kontrakter og det er ingen synlige tegn på at det foregår samtaler om en forlengelse. Det er også sannsynlig at den innlånte marokanske defensive midtbanespilelren Sofyan Amrabat ikke blir kjøpt opp og returnerer til Fiorentina.

Les: Aston Villa stjerne topper listen til Arsenal manager Mikel Arteta

Det som er mer spennende er hvem som selges. Listen er lang og de fungerer godt som skoleeksempler på dårlige og dyre kjøp: Casemiro, Antony, Christian Eriksen, Aaron Wan-Bissaka – og Victor Nilsson Lindelöf er alle til salgs.

Det som kan gjøre at noen av dem blir er kunnskapen om at det ikke er lurt å kvitte seg med for mange spillere på en gang.

Men det er ingen tvil om at det kommer til å skje mye på Old Trafford denne sommeren.

Jadon Sancho, Doony van de Beek, Mason Greenwood, Facundo Pellistri, Hannibal Mejbri og Alvaro Fernandez er ute på lån. – Den eneste som det Sir Jim Ratcliffe har 100% bestemt seg for at skal ut er Donny van de Beek.

Håpet er at salgene skal rydde nok plass i budsjettet til å kunne signere en spiss, en sentral midtbanespiller og to midtstoppere og vingbacker denne sommeren.

Les: Daily Mails kandidat til å ta over jobben etter Jürgen Klopp fjerner seg selv fra lista