Den varmer, José. (foto: united, twitter)

Når vi delvis har avskrevet en Sancho-overgang til United, kommer påstanden om at 20-åringen denne uken har fastsatt en retur til den røde delen av Manchester.

Det var en del som begynte å spekulere da Dortmund-manager Favre lot Sancho starte på benken i den ultraviktige kampen mot RB Leipzig for to uker siden.

Les: Manchester United går på et skikkelig nederlag

Den tyske journalisten Heiko Wasser sendte da en tweet som tørt beskrev det uungåelige: «That Sancho sitting on the bench at first is completely ok, he is already with his head at Man United.»

Nå hevdes det på Duncan Castles Transfer Podcast at dette stemmer og at Sancho og United har blitt enige om en 5-års kontrakt med startlønn på rundt 1,7 millioner kroner i uka, raskt økende til rundt 2,4 millioner kroner i uka.

Les på HBO forlenger med «Curb Your Enthusiasm»

Dette høres for konkret ut til å være tatt helt ut av ryktelufta. Stemmer dette, kan vi endelig glede oss til å få oppleve en av de mest spennende angrepstrioene i verden, med: Anthony Martial, Marcus Rashford – og Jadon Sancho.

Hvis Dortmund og United også finner ut av det, vel og merke.

Dette kan virkelig bli en heidundranes sommer for United. Champions League-kvalifisering, FA-Cup trofé, Europaliga-trofé og Jadon Sancho.

Ja takk til alt!

Les: Mundo Deportivo: Xavi er kalt inn til Barcelona