Manchester United har nå muligheten til å kjøpe verdens største fotballkriger

Kan stemme, Solskjær liker sine fotballkrigere. (foto: united twitter)
Top Article ad

Nå går det så kjapt i svingene disse to siste ukene før overgangsvinduet stenger, så ryktene fyker rundt om forhandlinger, middagsmøter, retretter og helomvendinger. Når vi får servert Arturo Vidal og Manchester United i samme setning, må vi bare ta det med.

Som vi digger den chilenske fotballhøvdingen. Kompromissløs, energisk, knalltøff og teknisk.

Les: Juan Mata vet hvordan han får Liverpool-supporterne til å bli musestille

Selv om Barcelona har bommet helt med å få utnyttet 32-åringens potensiale, betyr ikke dette at den tidligere Juventus -og Bayern München-spilleren ikke er i stand til å krige seg til en fordel på midtbanen for klubben sin.

Antonio Conte var frempå for å hente sin tidligere spiller fra Juventus-tiden, men ifølge Corriere della Sera har kranglingen om pris fått Inter til å miste motivasjonen.

Les på Popidol: Premier League stjerner fløy inn 22 modeller til seiersfest

Den italiensk avisen hevder at Manchester United nå ser sin mulighet i Vidal til å redde seg ut av en prekær situasjon på midtbanen med Pogba og Scott McTominay indisponerte, som det så fint heter.

Vi aner ikke om dette er oppspinn eller ei, men kjente lykkefølelsen spre seg da vi så for oss Vidal fosse rundt på Old Trafford for Solskjær, medspillerne, supporterne og den røde drakta.

Les: BBC: Stor United deal stopper opp

Når Barcelona skal være fornøyd med rundt 200 millioner kroner for chileneren, da er dette et reelt alternativ for en redningsaksjon på midtbanen.

Vi stemmer på Vidal!