Hakim Ziyech og Erik ten Hag

Engelsk presse kaller dem en ombygging av spillertroppen til Erik ten Hag, men spør du meg er det mer en bekreftelse på en gigantisk fiasko. – Veldig ofte blomstrer spillere som ikke virker på Old Trafford opp i det øyeblikket de forlater klubben, det tipper vi kommer til å skje med flere av de tolv som nå dumpes av Manchester United.

Spesielt Jadon Sancho kommer til å gjøre det bra bare han klarer å bli værende i Europa.

Les: «Bare en gal person ville forlate Real Madrid, og det er meg»

Manchester Evening News (MEN) hevder at minst ti spillere kan forlate klubben i de neste to overgangsvinduene.

Veteranene Tom Heaton (37) og Jonny Evans (35) er i faresonen. I tillegg går de – foreløpig – utlånte bakspillerne Brandon Williams (23) og Àlvaro Fernández en usikker fremtid i møte.

Alle de nevnte kvartettene er på utløpende kontrakter.

Raphaël Varane (30) er på vei ut. Tyske Sky hevdet her om dagen at franskmannen er misfornøyd med å bli benket og ønsker å forlate klubben. Det må også være usikkerhet rundt Scott McTominay (26), som nylig har blitt koblet til Fulham og West Ham.

Fra før er det også kjent at Anthony Martial (27), Jadon Sancho (23) og Donny van de Beek (26) ikke har noen fremtid på Old Trafford. I hvert fall ikke under ti Hags ledelse. Trioen forventes å bli solgt når overgangsvinduet åpner i januar.

Til slutt skriver MEN at Sofyan Ambrabat, som er på lån fra Fiorentina frem til sommeren, ikke blir lenge på Old Trafford. Sjansene for at klubben kjøper 27-åringen beskrives som små.

Les: Kjøper fri Gonçalo Ramos

Den samme avisen nevner også at Shola Shoretire, 19, forventes å forlate klubben kort tid etter å ha spilt kun fem kamper for A-laget. Legg til Mason Greenwood, 22, som for tiden er utlånt til Getafe. Han forventes å bli solgt og forlate på permanent overgang i fremtiden.

Manchester United håper at oppsigelsen vil føre til en bedret økonomisk situasjon i troppen samt frigjøre budsjettplass til ten Hag og den sportslige ledelsen, for å kunne fortsette den påbegynte ombyggingen av troppen.