Manchester United har hentet stortalent fra Ajax

Ole Gunnar Solskjær (han meg grått hår) og Dillon Hoogewerf

For en gangs skyld har ikke Ajax cashet inn stort på et av sine talenter i forbindelse med en overgang til Premier League. Stortalentet Dillon Hoogewerf fikk tilbud om proffkontrakt med Ajax, men valgte heller å slå til på tilbudet fra Manchester United. 

Hoogewerf har først og fremst spilt for Ajax sitt U17-lag. Han scoret 13 mål og hadde ni målgivende på totalt 28 aldersbestemte kamper for Ajax denne sesongen, de fleste for U17-laget, skriver United.no.

Les: Xabi Alonso tar et nytt skritt i sin trenerkarrière

Angriperen fikk også fikk en del kamper for U19-laget utover i sesongen etter at han ble 16 år gammel. Det er bare en uke siden sjefen for Ajax-akademiet, Said Ouaali, fortalte at 16 åringen kom til å forlate klubben.

«Dillon har har gitt beskjed om at han forlater klubben. Han forlater klubben for en utenlandsk klubb. Vi ønsker ham all suksess i fremtiden, men alle vet at vi har gjort alt vi kan for å forsøke å beholde ham her», sa Oualli til Ajax TV»

Det er er forventet at Hoogewerf først og fremst er tiltenkt en rolle på Manchester Uniteds U18-lag og Nicky Butts lag i Youth League kommende sesong.

Les på Popidol: Bayern München stjerne Jérôme Boateng er romvesen i Men in Black

 

Se dette innlegget på Instagram

 

@topsmmofficial

Et innlegg delt av @ dillonhoogewerf