Manchester United har gjort Paul Pogba sin agent ydmyk

Feit John Lennon

Manchester United har har besluttet å gi Paul Pogba en forlengelse av hans kontrakt. Den italienske fotballeksperten Fabrizio Romano hevder United allerede bestemte seg for et halvt år siden å tilby den franske midtbanespilleren en forlengelse. – Men så begynte Paul Pogba sin agent Mino Raiola å hviske dritt i øret til sin klient og prøvde å få verden til å skjønne hvor dårlig Manchester United er.

27-åringen er uten kontrakt i 2021, men United har en opsjon på å forlenge de, med 12 måneder og Romano sier at United vil utløse den slik de gjorde tidligere i dag med Nemanja Matic.

Les: Nok en triumf for Solskjær – kontrakt forlenges hos United!

Avgjørelsen om Pogbas avtale vil sikre at den skadede midtbanespillerens verdi ble noenlunde intakt. – Men med stadige utspill og stjernenykker begynte sjefene på Old Trafford å tenke det kanskje bare var det beste å ta tapet så fort som mulig.

På Boxing Day ble Paul Pogba skadet igjen, han har lenge hatt et ankelproblem. – Det er klart at det er vanskeligere å selge en fotballspiller som hinker rundt enn en som faktisk leverer.

Opp som en bjørn, ned som ei skinnfell

Manager Ole Gunnar Solskjær insisterte på at Pogba ville bli etter 5-0-seieren mot østerriksk side LASK forrige uke.

«Paul er vår spiller,» siteres Solskjær etter 5-0-seieren over LASK of Linz

”Han har to år igjen på kontrakten sin, et år pluss muligheten til en annen. Du kan forvente at Paul er her neste sesong, ja. ”

I følge Le10Sport jobber Pogba og Mino Raiola hardt for å «helbrede forholdet» til United. – Det har de i stor grad lykkes med, for bare noen få uker siden var Manchester United i tvil om en forlengelse var det rette valget.

Les: Leeds har løsningen

Juventus administrerende direktør Fabio Paratici er forberedt på å bruke 100 millioner euro i sommer for å bringe Pogba tilbake til klubben – men Torinolaget vil ikke ifølge Calciomercato gi en krone mer. – Lyon-stjernen Houssem Aouar skal være Juventus sin plan B.