(foto: barcelona, twitter)

Erik Ten Hag ser ut til å satt sin tidligere elev øverst på ønskelisten og prøver å signere Frenkie de Jong til sommeren. Men de Jong trenger den perfekte partneren på midtbanen for å utnytte sine beste sider.

Manchester United trenger forsterkninger på midtbanen, og klubben har ikke mange defensive midtbanespillere, og de må også erstatte Paul Pogba. Dette er hovedprioriteten på overgangsmarkedet for at Erik ten Hag skal lykkes på Old Trafford.

SISTE: Steven Gerrard byr på Liverpool-stjerne

Manchester Evening News forstår at United har vært i kontakt med Barcelona om muligheten for å signere Frenkie de Jong. Den nederlandske midtbanespilleren spilte under Ten Hag i Ajax og det ser ut til at manageren ønsker å bli gjenforent. Dette er solid sted i riktig retnng for oppgradere midtbanen for alvor.

Selv om det er viktig å erstatte Pogba, vil United ikke ha noen defensive midtbanespillere utenom Fred når Nemanja Matic drar til sommeren, og De Jong løser ikke dette problemet. Men hans perfekte midtbanepartner kan faktisk hentes gratis, om vi skal tro Manchester Evening Standard.

Boubacar Kamara

Noen av De Jongs beste kamper i Barcelona har han spilt ved siden av Sergio Busquets, som er en maestro i den defensive rollen på midtbanen.

LES OGSÅ: Son misfornøyd med Conte

Boubacar Kamara spiller for tiden for Marseille, men med kontrakten hans som går ut på slutten av sesongen, vil han være tilgjengelig på en gratis overgang. Ifølge Fabrizio Romano ble United tilbudt sjansen til å signere den 22 år gamle midtbanespilleren i januar for lite som £10 millioner, men som Ralf Rangnick har avslørt på sin siste pressekonferanse; bestemte klubben seg for ikke å gjøre noen signeringer i vintervinduet.

Kamara spiller for tiden ved siden av Matteo Guendouzi, som ikke bidrar stort til Marseilles defensive innsats. I følge statistikken har han i gjennomsnitt 2,68 taklinger per 90 spilte minutter og 2,13 brudd, noe som er bedre enn Uniteds nåværende alternativ i nummer seks-rollen til Matic.