Erik ten Hag jubler. (foto: Manchester United)

Han ble kåret til Man of The Match mot Albania i EMs gruppespill, men det hjalp verken Federico Chiesa eller Italia. Italia forsvant i åttendedelsfinalen etter et ydmykende tap mot Sveits, nå forsvinner Chiesa fra Juventus. Det er ikke noe nytt at Chiesa er varslet på vei bort fra Juve, men denne gangen meldes det at det er definitivt. Liverpool har virket som neste naturlige destinasjon, men Juventus har tenkt å bruke Chiesa i byttehandel med Liverpools erkerival.

Chiesa står med 32 scoringer og 23 assists på 131 kamper i Juve-drakta. Ifølge Daily Mail har Liverpool vist stor interesse for den italienske landslagsspilleren, det samme har Newcastle. GiveMeSport melder Merseysideklubben har fulgt Chiesa i flere år, der ansettelsen av Arne Slot har satt fart på aktiviteten for å signere Chiesa. Da Juventus vant sin første tittel på tre år med Coppa Italia-seier mot Atalanta i mai, satt Liverpools speidere på tribunen for å følge Chiesa.

LES: Liverpool har fått seg et gedigent problem med Darwin Nunez

Dette var opptakten, men Juventus-ledelsen har ifølge La Gazzetta dello Sport helt andre planer. Det italienske mediet hevder Juventus har tilbudt Manchester United en byttehandel, der utstøtte Jadon Sancho setter seg på flyet til Torino, Chiesa til England.

F7: Alvaro Morata klar for nok et kontroversielt klubbytte

La Gazzetta dello Sport hevder Sancho selv har gitt grønt lys for overgang til Juventus, Ten Hag og United-ledelsen bruker de kommende dagene til å tygge på tilbudet.

Venstreving Chiesa mot Sancho. Markedsverdi på 35 millioner euro (transfermarkt) mot 30 millioner euro (transfermarkt). For oss er dette en byttehandel Manchester United ikke kan takke nei til. Ekstra bonus blir at erkerival Liverpool mister sin lenge planlagte forsterkning.