Skal få viljen sin, denne gangen. (foto: united, twitter)

De fleste vil si at det er nok keepere på Old Trafford om dagen, men når Dean Henderson stadig oftere skviser David de Gea ut på benken, lurer det en De Gea-exit i luften. Skjer dette, skal Solskjær ha inn nestemann som skal pese Henderson – og levere når han blir kalt inn.

Gianluigi Donnarumma er linket til United, men for oss er det heller tvilsomt at en 22-åring med 209 Serie A-kamper nøyer seg med en delt nr. 1-posisjon med Henderson.

Les: Bayern kan stanse Hansi Flick

Så hvilken keeper på markedet egner seg best til å pushe Henderson til nye høyder, akseptere at Henderson er nr. 1 og levere prestasjoner på høyeste nivå når United trenger sin nr. 2?

En late bloomer med bakgrunn fra akademiet hos United.

Sam Johnstone spilte på akademiet i to år før han ble del av førstelaget som 18-åring. Så bar det på konstant utlån fra 2011 til 2018 uten et bittelite spilleminutt for United.

Sam Johnstone

Les på Popidol: Spotify-grunder vil kjøpe Arsenal

Manchester United fant aldri plass for Johnstone, noe som endte med et salg til West Bromwich i 2018. Så begynte det å løsne for keeperen.

Med mulighet for å vise seg frem i Premier League denne sesongen, har Johnstone skutt ut av skyggen. 28-åringen står registert som keeperen med flest skudd reddet, og i mars ble han for første gang i karrieren hentet inn til det engelske landslaget.

Kontrakten med West Brom går ut neste sommer, men ifølge British Express & Star er Manchester United interessert i å ta tilbake Johnstone (hvis De Gea forlater Old Trafford).

Les på Engelske klubber: Lokalavis: Varane gjøres klar for Manchester United

West Ham har også meldt seg på i jakten på Johnstone. En ting er sikkert, 28-åringen akter ikke å forsvinne ned i Championship når han endelig har fått smaken på det gode fotball-livet.

Blir det De Gea-exit, bør United gjøre seg klar. Johnstone har alderen, bakgrunnen og de rykende ferske resultatene som passer perfekt for å fylle rollen som nr. 2 hos United.

Les: Forbes: Glazer-familien har satt prislapp på Manchester United