Ikke tid til ferie (foto: manchester united)

Ed Woodward har måttet tåle massiv kritikk etter alt rotet med Jose Mourinho og Uniteds slette innsats på forrige sommers overgangsmarked. Derfor var det mange som så lyst på at klubben skulle etablere en teknisk direktør-stilling, som skulle blant annet ha ansvaret for spillerkjøp.

Men det var før, det.

Ifølge Sky Sports, har Woodward nå delvis snudd på flisa. Selv om klubben fortsatt jobber intenst med å finne riktig person til å fylle den nye rollen, hevdes det fra Sky at dette uansett ikke kommer til å påvirke klubbens policy på sommerens overgangsmarked.

Les på Popidol: Konsertvettreglene: Ti råd for gode opplevelser

Faktisk har det ikke kommet noe konkret om når en teknisk direktør eventuelt vil bli ansatt. De tidligere spillerne Darren Fletcher og Rio Ferdinand er begge linket til denne stillingen, men fortsatt har ikke kandidatene helt skjønt ansvarsområdene til direktøren.

Les: Felix advares mot overgang til Premier League

Dette betyr at stillingsbeskrivelsen er noe mer ullen hos United enn hos andre klubber, der teknisk direktør skal fungere som selve limet i klubben med utvidede fullmakter.

Dermed er det duket for nok en sommer med Ed Woodward og en liten gruppe rådgivere som skal lede prosessen sammen med manageren og hans assistent.

Ifølge Sky Sports vil ikke denne strukturen endre seg nevneverdig – selv om stillingen med teknisk direktør faktisk blir etablert.

Vi tenker kandidater til jobben tenker seg tre ganger om før de sier ja.

Les: Skader hos Oxlade-Chamberlain har ikke skremt Liverpool