Manchester United girer opp jakten på Barcelona midtbanespiller

Arturo Vidal
Top Article ad

Sjefene på Old Trafford beveger seg litt i alle retninger om dagen og behovet for en sportsdirektør blir mer og mer tydelig. – Krisen på midtbanen er opplagt med Paul Pogba ute av dansen en godt stund og usikkerhet om hva han egentlig vil.

Flere andre spillere er også skade blant andre Scott McTominay og nå ser det ut til at en erstatter kan være tapt. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har vært tvunget til å ta noen merkelige uttak denne vinteren.

Les: BBC: Stor United deal stopper opp

Corriere della Sera skriver at Barcelonas Arturo Vidal som lenge så ut til å havne i Inter Milan, på grunn av priskrangling nå trolig beveger seg i retning av Manchester.

Inter Milan skal være villige til å betale rett i overgang av 100 millioner for chileneren, mens Barcelona kraver nesten det dobbelte, en pris Manchester United i «midtbanekrise» er villige til å betale.

Arturo Vidal har en heftig karrière bak seg siden han i 2007 ble en del av Bayer Leverkusen. Juventus hentet han i 2011 for så å bli en del av Bayern München i 2015. – Da han tre år senere signerte for Barcelona skulle det være et høydepunkt. – Oppholdet har vært en nedtur Vidal i den spanske storklubben.

Les på Popidol: Hank Azaria slutter å være stemmen til kioskeieren Apu etter 30 år