Går glipp av noe stort. (foto: united twitter)

Det meste Solskjær har tatt i etter nyttår har blitt til gull. Man skulle tro at fotballauraen rundt Manchester United skinner mer enn på flere år og at «alle» vil være med på reisen. Det trodde nok United også da de før viruskrisen inviterte en 17-åring og foreldrene til treningsfeltet på Carrington.

Jude Bellingham.

Det meste er sagt om Birmingham-spilleren som har etablert seg i Championship med 35 spilte kamper denne sesongen. United har gitt tenåringen the grand tour i Manchester og har servert det meste på et sølvfat for å overtale det ekstreme midtbanetalentet.

Les: Lionel Messi har bestemt seg for å slutte i Barcelona

Hadde det bare ikke vært for Jadon Sancho-historien. Manchester City-spilleren tok det store skrittet bort fra utsiktene til å spille i verdens tøffeste liga og flyttet hjemmefra og inn på «hybel» i Dortmund. Et hav av tillit og spilletid hos Borussia Dortmund senere har åpnet det som er av dører – før Sancho rundet 20.

Nå ser det ut som bråvoksne Bellingham har latt seg friste av suksesshistorien til Sancho. For ifølge Daily Mail har midtbanespilleren allerede signert en femårskontrakt med Dortmund der Birmingham mottar rundt 240 millioner kroner.

Et av Englands største talenter velger tysk løsning. Vi gleder oss stort over suksessen i Manchester om dagen, men dette må betegnes som et skikkelig nederlag, Solskjær.

Les: Sander Berge og Sheffield kjørte over Tottenham