Timo Werner nederst i mølja.

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har forhørt seg om mulighet for å hente Timo Werner i januar.

Rett etter nyheten slapp var ikke Manchester United fans sene med å ty til sosiale medier. – Og som vanlig overdriver de litt 🙂

  • 🗣 «Vi er ferdige. Vi kan ikke være seriøse»
  • 🗣 «Vi har blitt til latter»
  • 🗣 «Virkelig en av de verste spillerne i Premier Leagues historie»

Chelsea-floppen er tilbake i Tyskland uten at det har gitt positive resultater.

Les: Uroen sprer seg i Manchester – hvorfor skjer det ikke?!

Sky Germany melder at Manchester United som skal forsterke angrepet i januar og har tatt kontakt om Werner. Den tyske landslagsspilleren er misfornøyd med mangelen på spilletid i RB Leipzig, som han returnerte til i 2022.

Etter å ha funnet nettet 16 ganger forrige periode, har Werner bare scoret to ganger denne sesongen på åtte Bundesliga-kamper – og bare spilt 203 minutter.

Det er ikke lagt frem noe offisielt bud, og heller ikke forhandlinger, men Werner er rapportert å være «på listen» for manager Erik ten Hag. Den tidligere Stuttgart-spilleren har vært koblet til Real Madrid, Fulham, Crystal Palace og West Ham tidligere.

Men Werners tid i Premier League var ikke bra, han scoret bare 10 ganger på 56 kamper over to sesonger.

Chelsea gav 47,5 millioner pund for Werner, som var en del av laget som vant Champions League under Thomas Tuchel i 2021. Likevel endte 27-åringen på vei tilbake til Leipzig et år senere for 25,3 millioner pund.

Det har blitt nevnt av BILD at Werner ikke likte tiden i England på grunn av mediehypen og presset om å prestere.

Werner er til og med ute av den tyske landslagstroppen. Hans siste landskamp i juni 2022 i UEFA Nations League før Julian Nagelsmanns utnevnelse som manager.

Spissen er midlertidig tilbake i England for Leipzigs nest siste gruppespill i Champions League med Manchester City på Etihad Stadium.

Les på F7: BioNTech bruker erfaringer fra Covid19 til å lage kreftvaksine