Manuel Ugarte

Manchester United er rapportert å ønske å signere en ny sentral midtbanespiller denne sommeren, og ifølge Sky Sports er de engelske gigantene nå interessert i Paris Saint-Germains uruguayanske Manuel Ugarte (23), som kom fra Sporting i fjor for 60 millioner euro.

Liverpool var lenge med i racet, men hoppet av da prisen passerte en halv milliard. Nå ser det likevel ut til å Premier League for Ugarte.

I løpet av den siste sesongen hadde Ugarte variert spilletid og sto for 37 opptredener med den franske storklubben. Han ble blant annet benket i begge semifinalemøtene med Borussia Dortmund i Champions League. 23-åringen har kontrakt frem til sommeren 2028.

Les: Real Madrid er i førersetet selv om Manchester City vil betale mer

Manuel Ugarte fikk i natt sin debut i Copa América. Han skrev i sosiale medier: «Grand debut de Copa América
Vi må holde sammen som alltid
For et privilegium å representere landet mitt 🇺🇾»

I forkant av Copa América fikk Luis Suárez spørsmål om hvem man skulle se etter i mesterskapet. Uten betenkingstid formelig ropte han ut navnet Manuel Ugarte.

Les på Engelske klubbber: Ashley Young er gammel, men..

Sky Sports informasjon om at United fortsatt er i samtaler med Bologna-spissen Joshua Zirkzee, samt interessert i Everton-forsvareren Jarrad Branthwaite. Når det gjelder Zirkzee, sies United å være villig til å oppfylle nederlenderens utkjøpsklausul, mens klubben skal ha fått et bud avvist på Everton-forsvareren.