Klokt valg av United.

Denne sesongens engelske League Cup-finale blir et oppgjør mellom Aston Villa og Manchester City. – I returkampen onsdag snappet City den andre billetten, selv om de tapte på hjemmebane mot Manchester United 0-1.

Manchester City vant den første kampen på Old Trafford med 3-1, og vant med det 3-2 sammenlagt.

City hadde muligheter til å drepe spillet tidlig med et mål i første omgang, men United var oppe 1-0 etter 35 minutter.

Les: Chelsea lurer til seg toppscorer foran nesa på Conte

Et frispark ble sendt inn i området der City opprinnelig klarerte dårlig, så landet ballen på Nemanja Matic, som resolutt hamret ballen ved nærmeste stolpe.

Det virket som om City tok den totale seieren for gitt og de fikk rett laget fant aldri frem gløden som trengs og var rimelig slappe det meste av kampen. Det ble imidlertid til noen store sjanser, som da Raheem Sterling fikk en gratis sjanse og misbrukte på det mest skjemmende vis etter en knapp time.

Sergio Agüero hadde ballen i nettet, men fikk avbrutt målet sitt for offside.

United manglet bare et mål for å tvinge kampen til straffesparkkonkurranse, da regelen om de fleste bortemålene ikke spilles, men Uniteds forhåpninger ble redusert et kvarter før.

Her fikk målscoreren Matic sitt andre gule kort endret til et rødt.

United hadde imidlertid muligheten til å score 2-0 med tre minutter igjen, men Fred fikk ikke noe ut av et frispark like utenfor sekstenmeteren.

Finalen mot Aston Villa spilles på Wembley 1. mars. Manchester City kan vinne turneringen for tredje år på rad.

Les: Nyland med kjemperedning: «Min beste prestasjon»