Jarrad Branthwaite (foto: Everton)

Everton ville vært på vei ned til Championship uten Sean Dyche ved roret og Jarrad Branthwaite i forsvar. – Nær som et mirakel midt i kontroversielt eierskifte, planer om ny stadion, store underskudd har «The Toffees» klart å holde seg oppe i Premier League denne sesongen.

Helgens 1 – 0 seier mot fortapte Sheffield United var som vanlig denne sesongen målfattig. – Det har ført til enorm interesse for midtstopper Jarrad Brantwaite, spesielt fra Manchester United som under manager Erik ten Hag i praksis har avviklet sitt midtforsvar denne sesongen.

Les: En av verdens kjedeligste trenere tok jobben Ole Gunnar Solskjær ikke ønsket

Jarrad Branthwaite har i løpet av sesongen vært en viktig del i at Everton klarte å redde en ny Premier League-kontrakt til tross for at klubben har fått poengtrekk etter brudd på ligaens økonomiske regler.

En ting er 100 % sikkert! – Manchester United må gjøre noe med forsvaret.

Daily Mail skriver at Manchester United forbereder et bud på 55 millioner pund til tross for at Everton har vært krystallklar på at Jarrad Branthwaite ikke er til salgs. – Manchester United satser på at Everton må selge og de har fått ekstra håp om det etter at manaager Sean Dyche at klubben kan bli tvunget til et salg for å «balansere bøkene» for å unngå ytterligere poengtrekk i fremtiden.

Manchester United er ikke alene i sitt ønske om å hente Jarrad Branthwaite også den lyseblå delen av Manchester følger med.

Les på Engelske klubber: Skal hente Manchester Uniteds viktigste spiller til Bayern München

Med en til to kamper igjen av sesongen ligger Everton på 15.plass uten sjanse for nedrykk og Manchester United ligger på 8.plass uten sjanse for spill i Europa.