My name is Sancho, Jadon Sancho.
Top Article ad

Manchester United var i sommer villige til å legge 100 millioner euro på bordet for det 19 år gamle supertalentet Jadon Sancho, men Borussia Dortmund var klare på at de ville ha han i laget i minst to år til. 

Nå har konsernsjef i Borussia Dortmund Hans-Joachim Watzke har avslørt at hans lag kan bli tvunget til å innkassere Manchester United tilbudet heller før enn senere.

Les: Norges tropp mot Nord-Irland og England

Det er det enorme potensialet som ligger bak erkjennelsen som Watzke kom med i en samtale med Ruhr Nachrichten

«Det er ikke mange 19-åringer med et slikt potensial». – Til tross for at Borussia Dortmund har en solid økonomi er det veldig mye å ha liggende en milliard i en spiller sammen med den lønna som de må ut med etterhvert som stjernestatusen øker. – Dessuten er Jadon Sancho engelsk og har ikke lokal tilhørighet.

Manchester United på sin side har allerede overbevist om at de er den neste klubben for Jadon Sancho til tross for at han spilte med sine barnefotballføtter hos de lyseblå (Manchester City).

Les: Bekreftet: Lopetegui og Monaco bytter spillere

“Når du har en spiller som Jadon Sancho, må du revurdere situasjonen hvert eneste år. Alt annet ville ikke være ærlig. Hvis en utenlandsk spiller ikke er overbevist om at klubben er riktig for ham på nøyaktig tidspunkt, gir det bare ingen mening. »

Sancho hadde fantastisk sesong med 12 mål og 14 assists i 34 Bundesliga kamper.  Dortmund avsluttet som nummer 2 bak Bayern München.

Les på Popidol: Jack Black og Jack White har laget musikk sammen