Wout Weghorst med den klassiske "Tiger suger på totten" feiringen.

Da Manchester United til store protester fra Sporten.com sitt etiske råd hentet Ajax sin suksessmanager Erik ten Hag sommeren 2022 forlot han en klubb i fullstendig villrede. Den hemmlige regelboka om når man skulle spise, sove, trene og tøye ut var med til Old Trafford.

Eredivisie mestrene de siste fire årene gikk på en følelsessmessig og prestasjonsmessig smell med hyppig bytte av managere og direktører. Søken etter en ny sukessformel har uteblitt og nå er de tett på å signere en spiller som ikke passet inn i Erik ten Hag sine systemer. – Det er sikkert en fordel!.

Les: Barcelona har fått et optimistisk 340 millioners-bud fra Manchester United

Det nederlandske spissen Wout Weghorst var våren 2023 på lån fra Burnley (leieavtalte 2,95 millioner euro) til Manchester United uten å lykkes serlig. – Vel tilbake i Burnley som nå var i Premier League ble det arrangert et nytt utlån, denne gangen til TSG 1899 Hoffenheim i Bundesliga.

Det kan virke som om Wout Weghorst er i ferd med å våkne igjen. – Han scorte det avgjørenede målet i Nederland sin åpningskamp i EM i Tyskland mot Polen.

Sky Sports melder at spissen sine folk utnytter den positive oppmerksomheten fra EM med å forhandle frem en avtale med Ajax. Burnley som nå er nede i Championship forventes å være positive til et nesten hvilket som helst tilbud fra Ajax.

Weghorst sin kontrakt varer til 2025, så hvis det skal bli noe penger i klubbkassa til Burnley må det bli nå.

Les på Popidol: Alex Rodriguez trekkes nå inn i Jennifer Lopez og Ben Afflecks ekteskapsproblemer