Manchester United får grundig beskjed av Brendan Rodgers

Kan stemme, Solskjær liker sine fotballkrigere. (foto: united twitter)
Top Article ad

Brendan Rodgers er tilbake etter den forrige tunge runden i Premier League som Liverpool-manager. Nå er han nesten kongen på haugen med Leicester og har mikrofonen tilgjengelig når han måtte ønske det.

Etter 2-0 seieren over Arsenal var Leicester-manageren opptatt av å prate opp en av sine spillere, samtidig som han var krystallklar på at the rising star ikke hadde vært der uten hans guiding.

Les: Det blåser opp til ørkenstorm rundt Barcelona-legenden Xavi

22-åringen James Maddison har allerede rukket å bli playmaker for revene. Døren er åpnet til det engelske landslaget og klubber som Manchester United jobber hardt for å lirke til seg midtbanespilleren med 6 scoringer og 2 assist på 13 kamper.

Rodgers vet at Leicester denne sesongen er stedet å være, så har null problemer med å fortelle hvor dritgod Maddison egentlig kan bli.

Les: «Fotball er ikke det viktigste i Manchester United»

-James er litt som Philippe Coutinho. Begge er spillere som er anerkjent for talentet sitt. Men for å maksimere talentet for å kunne bidra på høyeste nivå i kamper, må de også ha evnen til å bidra til å skape press. Selvfølgelig har James sine styrker, så du lar ham blomstre med disse styrkene, men så hjalp vi ham med taktisk disiplin og han har blitt meget, meget dyktig på dette, sier Rodgers ifølge The Atlethic.

Sorry, Solskjær, James Maddison stikker ingen steder med det første.