Manchester United-fansen vinker farvel til Paul Pogba

Har tatt fram den diplomatiske hårfrisyren.

Nå kan den franske superstjernen sitt på sidelinjen og se sur ut, for nå er han i praksis glemt. – Etter at Bruno Fernandes kom inn og ikke bare spiller bra selv, men revitaliserer hele laget i en rolle som Paul Pogba skulle ha vinker Manchester United fansen farvel.

Det de ser i Bruno Fernandes er en spiller som ønsker å bidra til laget og når han etter kampene snakker på gebrokkent engelsk skinner det igjennom han er en ydmyk person som lever drømmen. – Han spiller på Old Trafford for sitt drømmelag Manchester United.

Alt er forandret!

Pilene peker oppover og selv Paul Scholes som til tider har vært svært så kritisk sier han igjen gleder seg til å gå på kamp. Sosiale medier fylles opp av meldinger som hyller Fernandes og den jobben som Ole Gunnar Solskjær gjør.

Les: Dette tar helt av: Sammenlignes med Kevin de Bruyne!

Hvis Bruno Fernandes fortsetter å imponere vil han raskt ha tjent inn de 47 millioner pundene Manchester United har tjent. – Selv hvis alle bonuser må utbetales er det en kjempedeal.

I gårsdagens kamp mot Brugge så vi Fernandes et hakk over alle andre, han slipper seg tilbake, krever ballen, vil kontrollere spillet, han er den angripende midtbanespilleren fansen har savnet, allerede er Pogba glemt, til og med Shaw var imponerende. For å være rettferdig, jobbet hardt, dekket bakken. God ytelse hele tiden og laget holdt trykket på også etter kampen var «avgjort».

Riktignok var det Brugge, men de var slettes ikke noen pushover.