Casemiro (foto: united, twitter)

Sommeren 2022 brukte Manchester United 70,65 millioner euro på å hente Casemiro fra Real Madrid og samtidig ga den brasiliansk/spanske defensive midtbanespilleren en fet og langsiktig kontrakt.

Sjefene på Old Trafford regner nå på om det lønner seg å betale en stor sum til 31 åringen og la han dra videre fremfor å fortsette å betale lønna til en spiller som manager Erik ten Hag har mistet troen på.

Les: Vil hente Kalvin Phillips fra Manchester City og Emile Smith Rowe fra Arsenal

Casemiro ble hentet inn i frustrasjon over at Erik ten Hag ikke klarte å overtale sin tidligere spiller i Ajax Frenkie de Jong til å forlate Barcelona. – Klubbene var enige seg imellom, men De Jong satte seg grunndig på bakbeina og Manchester United endte med det som virket som et godt andrevalg.

Casemiro scoret syv ganger på 51 kamper for Man United i løpet av en vellykket første sesong, men han har akkurat som resten av laget slitt med formen denne sesongen og bare 12 kamper i alle konkurranser. – Brasil-kapteinen var tilbake på benken mot Tottenham Hotspur i Premier League forrige helg, etter å ha kommet seg etter et hamstringproblem som har holdt ham utenfor siden begynnelsen av november.

Casemiro inngikk en fireårsavtale da han kom fra Real Madrid, med opsjon på ytterligere 12 måneder, og «problemet» han har den høyeste inntekten i klubben, angivelig på 350 000 pund i uken.

Ifølge Daily Star er Man Uniteds påtroppende minoritetsaksjonær Sir Jim Ratcliffe opptatt av å flytte Casemiro videre denne sommeren, og en avtale om utbetaling kan oppnås. – Rapporten hevder at Casemiro kan bli tilbudt 20 millioner pund for å forlate ved slutten av sesongen.

Totalen for kjøp og treminering av avtalen gir Manchester United et direkte tap på over en milliard.

Manchester United vet de vil slite med å selge Casemiro på grunn av hans enorme lønnspakke.

Juventus og AC Milan sies å følge nøye med på situasjonen hans, men en flytting med store penger til Saudi-Arabia eller en retur til Brasil antas å være mer sannsynlig på dette stadiet. -Alle alternativer foruten ørkenfotball innebærer en kraftig reduksjon i lønn. Jose Mourinho har SportItalia satt opp Casemiro på sin ønskeliste før han som manager i Al-Shabab.

Les: Jose Mourinho krever større stjerner enn Ever Banega, Romain Saiss og Yannick Carrasco